O nas

VARNOST ARH d.o.o. smo mlad, prodoren, izkušen in strokovno podkovan kolektiv , ki se je izoblikoval kot rezultat večletnih izkušenj ustanoviteljev in hkrati kot odziv na potrebe sodobnega trga.

Na podlagi povpraševanja in aktivnega udejstvovanja na številnih slovenskih in tujih sejmih in izobraževanjih vam VARNOST ARH d.o.o.  prinaša sveže ideje ter ponuja širok spekter organizacije različnih možnosti varovanja.

Osredotočeni smo na celostni pristop k strankam raznolikih želja, za kar poskrbi naša izkušena ekipa, kjer smo vsi strokovnjaki na svojih področjih. Znamo prisluhniti vašim željam in zadostiti najzahtevnejšim merilom.

Tudi v preteklosti je naše podjetje delovalo na različnih področjih; med drugimi smo uspešno organizirali in izvedli varovanje silvestrovanja na prostem, pod šotorom , različnih prireditev, športnih dogodkov, lokalov  itd.. Prav tako imamo pokrito celotno  varovanje na področju Gorenjske in Ljubljanske regije.

Naša  vizija pa je zagotoviti čim večjo varnost posameznim gospodinjstvom in podjetjem ter  red in mir na prireditvah in v gostinskih lokalih.

Projekt ASI

Vizitka

Dolgo ime: VARNOST ARH, varovanje, svetovanje in storitve, d.o.o.
Kratko ime: VARNOST ARH d.o.o.
Naslov: Križ 9
Pošta: 1218 Komenda

Matična številka:3941612000
Davčna številka: SI 60030330
Davčni zavezanec: DA
Transakcijski računi: IBAN SI56 3400 0101 3797 125 (Sparkasse d.d.)

Tel: ++386 41 300 662
E-mail: marjan@varnost-arh.si
Spletna stran: www.varnost-arh.si